Hotel „Hills“ na Ilidži bit će nova baza naše muške rukometne reprezentacije. Tako će već pred naredne kvalifikacione utakmice protiv Španije i Austrije naš državni tim od 26. oktobra do 7. novembra biti smješten u ovaj veleljepni objekt, hotel sa pet zvjezdica.

Vlasnik Saljo Mrkulić i menadžer hotela Senad Halilović u ponedjeljak su prihvatili saradnju sa rukometnom reprezentacijom Bosne i Hercegovine, koju sada predvodi naš proslavljeni rukometaš Bilal Šuman, koji se i zahvalio na saradnji.

– Imat ćemo fantastične uslove. Čelnici i osoblje ovog hotela će nam napraviti ekstra ambijent i obostrana je želja da hotel „Hills“ na Ilidži bude baza – kazao je selektor bh. rukometaša Bilal Šuman.

hills02 hills03 hills04 hills5

Hotel „Hills, Thermal & Spa Resort“ Sarajevo je novi hotel s pet zvjezdica koji se nalazi na atraktivnoj lokaciji u centru zelene oaze Sarajeva i 2 kilometra je udaljen od Međunarodnog aerodroma Sarajevo.

Hotel „Hills, Thermal & Spa Resort Sarajevo“ dio je „Mrkulić grupe“, najveće hotelijerske grupacije u Bosni i Hercegovini.

Hotel uključuje 260 prefinjenih komforom i luksuzno opremljenih soba i apartmana, sve s prostranim balkonima, odabranim detaljima, posjeduje višenamjenski Kongresni centar s modernom konferencijskom tehnologijom, unutarnje i vanjske bazene, adrenalinski park za djecu i odrasle osobe na impresivnih 2.200 kvadratnih metara, salon za vjenčanje, nekoliko restorana s međunarodnim i nacionalnim kuhinjama.

Najatraktivniji restoran i lounge bar se nalazi na vrhu hotela s prekrasnim panoramskim pogledom na zeleno okruženje.

hills6 hills7 hills8 hills9